KOPPELBARE SCHAPENHEKKEN

Koppelbare schapenhekken voor vele toepassingen, Aflammerhok, Stripgrazen, Vanghekken en Kraamhekhok. Wij bieden de koppelbare schapenhekken in 2 varianten aan, met koppeloren en koppelstangen. De hekken zijn exact het zelfde op de manier van koppelen na.

Koppeloren werkt zonder losse onderdelen. Elk hek is voorzien van groot oor waar de verticale stangen van ander hek in gekoppeld worden. In dit oor passen totaal 3 andere hekken. Bij het maken van meerdere aflammerhokken tegen elkaar komen op een aantal plaatsen meerdere koppeloren bij elkaar.

Koppelstangen werkt door middel van lussen of kleine oren die aan beide zijden van het hek zitten. Door deze gaten wordt een koppelstang gestoken. Dit systeem heeft als voordeel dat het niet uitmaakt hoe een hekje geplaatst wordt, beide zijden zijn het zelfde. Daarnaast zijn de koppelstangen 10 cm langer dan nodig, hierdoor kunnen ze in de gronden worden gestoken voor meer stevigheid. Het systeem is meer geschikt voor het maken van meerdere aflammerhokken tegen elkaar. Standaard wordt er bij elk hekje een koppelstang geleverd. Koppelstangen zijn ook los te krijgen.

Het is mogelijk om de twee systemen door elkaar te gebruiken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze categorieën:

Schapenhekken inclusief koppelstang

Schapenhekken met vaste koppel-oren

Accessoires schapenhekken

De waardering van www.weidepoorten.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 157 reviews.